اخبار

جلسه کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی ،نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به ریاست “رحمدل بامری”معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار

جلسه کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی ،نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به ریاست “رحمدل بامری”معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار
 جلسه کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی ،نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به ریاست “رحمدل بامری”معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار و با حضور ”مرعشی “معاون محترم امنیتی استاندار، “یوسفی “فرماندار شهرستان کنارک  ،معاونین فرمانداری شهرستان چابهار و دستگاهای ذیربط در محل سالن اجتماعات فرمانداری ویژه چابهار در حال برگزارشد۰

💢بامری فــرماندار ویژه شهرستان جابهار

 چابهار ناوگان حمل و نقل عمومی ندارد

 

به گزارش ستاد اطلاع رسانی ورسانه های همگانی فرمانداری ویژه چابهار ،بامری معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه چابهار در جلسه کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی، نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: با گذشت سالها این شهرستان ناوگان حمل و نقل عمومی ندارد و مردم باید با هزینه‌های سنگین جابجا شوند.

 

رحمدل بامری افزود: چاه‌های کشاورزی نیازمند تعیین تکلیف است و هر چه سریعتر مشکلات آنان در زمینه تحویل سوخت و پروانه بهره برداری مرتفع شود .

نماینده عالی دولت در شهرستان چابهار بیان کرد: سالانه بیش از ۸۰۰ هزار مسافر در فصل‌های مختلف در چابهار تردد می‌کنند در حالیکه این شهرستان از جایگاه سوخت کافی برخوردار نیست.

 

معاون استاندار وفرماندار ویژه چابهار ادامه داد: حل مشکلات گردشگران، مسافران و کامیون‌ها ضروریست و باید تعداد جایگاه‌های سوخت فعلی افزایش و جایگاه تک نازل در نقاط مختلف شهرستان چابهار احداث شود.

 

وی بر رفع مشکلات مردم در زمینه سوخت تاکید کرد و افزود:کارت‌های آزاد جایگاه‌ها باید افزایش یابد و در این زمینه نظارت بیشتری شود.

 

۹ مهر ۱۳۹۸ ۱۵:۵۶
روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان چابهار |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید