🔷”میر “با اشاره به مباحث مرتبط به کمیت و کیفیت نان تولیدی شهرستان اظهار داشت: علیرغم نظارت دستگاهها و ادارات مرتبط، کماکان کیفیت نان و شرایط تولید نان از نظر بهداشتی و کیفی قابل قبول نیست و لازم است بازرسی از نانوایی ها بصورت مستمر و در قالب گشت مشترک ادامه داشته باشد. وی افزود: نباید همه تمرکز را بر روی حوزه شهر گذاشت و برنامه ریزی بگونه ای باشد تا با همکاری بخشداران نظارت ها در بخش روستایی نیز در دستور کار قرار گیرد.
🔹در ادامه معاون فرماندار ویژه شهرستان چابهار آموزش را امری مؤثر در پیشبرد اهداف یک جامعه خواند و گفت: یکی از موضوعاتی که می تواند در بهبود کیفیت نان اثرگذار باشد برگزاری دوره های آموزشی برای نیروهای کارگری و متصدیان نانوایی ها است که اتحادیه خبازان موظف است موضوع را از طریق اداره فنی و حرفه ای پیگیری نماید.